به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به اینکه پارچه و صنایع وابسته به آن جزء فرهنگ و هنر ایرانیان به ویژه یزدی‌ها بوده است، اظهار داشت: پارچه صرفا یک کالای اقتصادی نبوده است، بلکه برای یزدی‌ها یک کالای فرهنگی نیز به شمار می‌رود.


مجید جوادیان زاده با بیان اینکه ابعاد زیباشناسانه پارچه در طول تاریخ انعکاس داشته است، افزود: مردم یزد به دلیل شرایط آب و هوایی به سمت صنایع خصوصا صنایع فرهنگی مانند پارچه و لباس ورود کرده اند.


وی تصریح کرد: با توجه به مباحث مربوط به صنایع و کالا‌های فرهنگی که کمترین آلایندگی زیست محیطی دارند، جهان به سمت این نوع صنایع در حال حرکت است. صنعت مد و لباس و پارچه یکی از نقطه مزیت‌های ایرانیان خصوصا یزدی‌ها به شمار می‌رود که بستر‌های آن از گذشته فراهم شده است.


جوادیان زاده بر لزوم اندیشه در پارچه و مد و لباس تأکید کرد و ادامه داد: نگاه زیباشناسانه و هنری به لحاظ ویژگی‌های دستبافته‌های یزد باید برجسته‌تر شود و این نگاه در حال حاضر با رویکرد مثبت از سوی کشور نسبت به حوزه پارچه در یزد شده است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با اشاره به برگزاری دوره‌هایی نظیر گالری شهری، نقد منسوجات یزد و کارگاه‌های آموزشی در اولین دوره پارچه ملی فجر اظهار داشت: این فعالیت‌ها سبب شد تا ظرفیت‌های خوبی در یکسال گذشته به وجود آید و امیدواریم دوره‌های بعدی جشنواره پارچه فجراستمرار پیدا کند.


دبیر اجرایی اولین دوره جشنواره ملی پارچه فجر هم با اشاره به ارائه ۲۱۱ مقاله به دبیرخانه این جشنواره گفت: ۱۴ مقاله در بخش سخنرانی و ۴۹ مقاله در غالب پوستر پذیرفته شد.

 

 

سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد

 

https://fishe-haj.com/login