وع آگهی
فروش فیش حج
نوع فیش حج
تمتع
مبلغ واریزی اولیه
اصفهان
فروش فیش تمتع
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
جهت دریافت مشخصات آگهی با ما تماس بگیرید09198209383
وع آگهی
فروش فیش حج
نوع فیش حج
تمتع
مبلغ واریزی اولیه
اصفهان
فروش فیش تمتع
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
جهت دریافت مشخصات آگهی با ما تماس بگیرید09198209383
نوع آگهی
فروش فیش حج
نوع فیش حج
عمره
استان / شهر
اصفهان
قیمت0 تومان
مبلغ واریزی اولیه
500 تومان
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
جهت دریافت مشخصات آگهی با ما تماس بگیرید 09100707033
نوع آگهی
فروش فیش حج
نوع فیش حج
تمتع
استان / شهر
تهران
قیمت0 تومان
مبلغ واریزی اولیه
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
جهت دریافت مشخصات آگهی با ما تماس بگیرید ۰۹۱۰۰۷۰۷۰۳۳
نوع آگهی
فروش فیش حج
نوع فیش حج
عمره
مبلغ واریزی اولیه
500 هزار تومان
فروش 2فیش عمره
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
جهت دریافت مشخصات آگهی با ما تماس بگیرید 09197679834
به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن عابدینی کارشناس مسائل بین الملل در حساب کاربری خود در توئیتر در خصوص وحدت شیعه و سنی و گوش به فرمان بودن مردم عراق برای مبارزه در راه اسلام پستی را منتشر کرد. این کارشناس مسائل سیاسی در پست خود اینطور نوشت:
“هنگام بازگشت از مسجد نوری ( محل اعلام خلافت ابوبکر بغدادی ) که در بخش قدیمی موصل بود، از پل بشدت محافظه شده دجله عبور کردیم. فرمانده عراقی گفت به رهبر و حاج قاسم بفرمایید مدیونید ما را برای آزادی قدس نبرید.
مرد میدان رمز وحدت شیعه، سنی، مسیحی و … ضد تروریسم تکفیری و صهیونیسم
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
https://fishe-haj.com/login
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، این کتاب توسط رضا ادبی فیروزجائی و دکتر حبیب زمانی محجوب به رشته تحریر در آمده و در مورد وضعیت شیعیان نیجریه بحث کرده است.
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 نغمه آرمان های انقلاب اسلامی بلافاصله مرزهای جغرافیایی را درنوردید و با عبور از منطقه غرب آسیا، به گوش ملت های مسلمان آفریقایی رسید و آهنگ رشد تشیع در کشورهای مختلف آفریقا ازجمله نیجریه طنینانداز شد.
این رشد بهگونهای بود که شیعیان نیجریه به رهبری شیخ ابراهیم زکزاکی از یک اقلیت بسیار محدود چند هزار نفری در سال 1979میلادی به جمعیت چند میلیون نفری در سالهای اخیر تبدیل شدند.
هنوز جهانیان معجزه انقلاب اسلامی در نیجریه را باور نداشتند تا اینکه در روز قدس سال۲۰۱۴ (سوم مرداد 1393) ارتش نیجریه به روی تظاهرکنندگان شیعه در زاریا آتش گشود و جمع بسیاری ازجمله سه تن از فرزندان شیخ زکزاکی را شهید کرد.
با رسانه ای شدن این خبر همه نگاه ها به زاریا و جمعیت میلیونی شیعیان نیجریه دوخته شد؛ این تعداد شیعه چگونه و با چه اقدامات و تبلیغاتی در نیجریه پدید آمدند؟ رهبر شیعیان نیجریه دارای چه شخصیتی است؟ اقداماتی مانند برگزاری تظاهرات روز قدس با این شکوه و گستردگی از چه آرمانی ریشه میگیرد؟
در پاسخ به این سؤالات مطالب بسیاری در منابع ژورنالیستی دنیا نگاشته شد که عمدتاً به دلیل عدم وجود منابع و آگاهیهای کافی ناقص بودند؛ ازاینرو، ضرورت مطالعه و بررسی وضعیت شیعیان نیجریه در دستور کار بسیاری از مراکز علمی و پژوهشی دنیا قرار گرفت و در کشور ایران نیز، به دلیل عدم وجود حتی یک کتاب مطالعاتی درباره شیعیان نیجریه، این ضرورت بیشازپیش احساس شد. کتاب شیعیان نیجریه نیز در پی این دغدغه و معرفی دقیق و همهجانبه از شیعیان نیجریه انجامگرفته است.
کتاب شیعیان نیجریه در پنج فصل نوشته شده است که در فصل اول مختصات از غرب آفریقا بحث می شود، ابتدا به مختصات و مشخصات جغرافیایی منطقه پرداخته شده و سپس تاریخ آن مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل دوم، به مشخصات کشور نیجریه پرداخته شده، در این فصل کوشش شده است با بررسی جغرافیا، جمعیت، قومیت، ادیان، زبان، اقتصاد و ساختار سیاسی نیجریه تصویر روشنی از وضعیت کنونی این کشور ارائه شود.
فصل سوم، به وضعیت شناسی دین اسلام در نیجریه اختصاص دارد، تاریخ اسلام، نحله ها و گروه های اسلامی نیجریه در این فصل بررسی و معرفی شده اند.
در فصل چهارم وضعیت شیعیان نیجریه بررسی می شود، در این فصل نشان داده می شود که مذهب تشیع چگونه از یک جمعیت ناچیز به یک اقلیت مؤثر و منسجم تبدیل شده است، تأثیر مهاجرت ها، انقلاب اسلامی ایران در 1357 و تلاش شیخ ابراهیم زکزاکی در این تغییر و تحول بهعنوان عوامل مهم این تحول موردبررسی قرار می گیرد.
بخش دوم این فصل به جنبش اسلامی نیجریه و ساختار و فعالیت آن اختصاص دارد. وضعیت شناسی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی شیعیان نیجریه پایان بخش فصل چهارم است.
در فصل پنجم کتاب نیز به نتیجهگیری از مباحث ارائهشده و پیشنهادات اختصاص داده شده است.
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
https://fishe-haj.com/login
حضرت زینب کبری (س) در سال پنجم هجری، روز ۵ جمادی الاول در مدینه به دنیا آمد. حضرت زینب کبری (س) در خانهای پرورش یافت که عبادت به عنوان جوهر و زینت زندگی در آن مطرح بود. شخصیت زینب (س) به گونهای شکل گرفت که در هر بعدش فضائل و کمالات جد عزیز و والدین بزرگوارش را تداعی میکرد. زینب (س) آئینه تمام نمایی بود که هرکس در او نظر میکرد عظمت اهل بیت (ع) را مشاهده مینمود. از حضرت امام سجاد (ع) نقل شده است که آن حضرت فرمود: همانا عمه ام زینب (س) همه نمازهای واجب و مستحب خود را در طول مسیر ما از کوفه به شام ایستاده میخواند، و در بعضی از منزلها نشسته نماز خواند و این هم به جهت گرسنگی و ضعف او بود، زیرا سه شب بود که غذایی را که به او میدادند میان اطفال تقسیم میکرد، چون که آن مردمان سنگدل در هر شبانه روز به ما یک قرص نان بیشتر نمیدادند. حضرت زینب (س) مفهوم لذت زندگی را در عیش جاودانی ذکر خدا میداند. در منطق او حیات بدون ذکر خدا از صدها مرگ بدتر است. انوار آسمانی آن چنان در ذات او فروزان شده که تاریکیهای آلام و دردهای دنیا در نظرش روشن و زیبا جلوه میدهد و شوق عبادت سموم غمها و مصیبتها را در کام او به شربتی گوارا مبدل ساخته است.
خطبههای زینب کبری (س) در کوفه و شام اسناد گویایی هستند که مقام علمی او را بدون شواهد به اثبات میرسانند، نکات علمی و ادبی و معانی به کار رفته در خطبههای سفیر کربلا به حدی است که ذهن هر خواننده دل آگاه و اندیشمند را به تماشای فرازهای ظریف و بلیغ آن مینشاند.
با وجود همه این فضائل و عظمت شخصیت حضرت زینب کبری (س) هنگامی که به کتابهای تاریخی مراجعه میکنیم آن چنان که باید و شاید، کتب تاریخی نمیتوانند شخصیت آن حضرت را معرفی کنند و نقلهای تاریخی پیرامون آن وجود مبارک کامل و جامع نیست. در این خصوص و بررسی ابعاد شخصیتی حضرت زینب کبری (س) به مناسبت میلاد آن حضرت با دکتر محمد حسین رجبی دوانی، محقق و کارشناس تاریخ اسلام به گفتگو نشستهایم.
محمدحسین رجبی دوانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص شخصیت علمی حضرت زینب کبری (س) و نقل قولهایی که از ایشان در کتب تاریخی نقل شده است، گفت: به سبب اینکه حاکمیتها، اولاً خلافتهایی غاصب به شمار میرفتند و ثانیاً مخالف شیعه و شیعیان بودهاند، تلاش آنها بر این بوده تا فضائل اهل بیت (ع) انعکاس پیدا نکند و نسبت به آنها شناختی در جامعه پدید نیاید. علاوه بر آن به سبب در حال تقیه بودن شیعه، بسیاری از مورخان تاریخی شیعه امکان نگارش فضیلتها و آموزهها از سیره اهل بیت (ع) را نداشتهاند.
وی ادامه داد: عمده مطالبی که در خصوص آن وجود مقدس نقل شده، همراهی ایشان با حضرت سید الشهدا (ع) در قیام عاشورا است که با توجه به اینکه قیام عاشورا علیه حاکمیت بنیامیه بوده و توجه تاریخ نگاران را به خود جلب کرده بخشهایی از سخنان حضرت زینب (س) در منابع تاریخی نقل شده است. که از آن جمله میتوان به سخنان حضرت زینب (س) در برخورد با عمر سعد بعد از زمین افتادن امام حسین (ع) که در برخی مقاتل نقل شده است و حرکت کاروان اسرا از کوفه و بیان حقایقی در عزاداری پر سوز و گداز آن حضرت پس از شهادت امام حسین (ع) و سخنرانیهای افشاگرانه ایشان که مردم را تکان داد اشاره کرد.
این پژوهشگر تاریخ اسلام در خصوص نقلهای تاریخی پیرامون نقش آفرینی حضرت زینب کبری (س) در حوادث مهم تاریخ اسلام عنوان کرد: آن حضرت به عنوان پیام رسان واقعه کربلا و تداوم بخش راه امام حسین (ع) شناخته میشود. به جرأت میتوان گفت حضرت زینب (س) اگر نبود و اگر اقدامات کوبنده آن حضرت وجود نداشت، واقعه کربلا در حادثه روز عاشورا محو و دفن میشد و انعکاسی در سطح تاریخ پیدا نمیکرد. از این حیث حضرت زینب (س) نقشی بسیار مهم در ارتباط با سعادت و هدایت جامعه اسلامی ایفا فرموده است. سخنرانی کوبنده در مجلس عبیدالله بن زیاد که این حاکم خبیث، مغرور، پر مدعا و مهیب را در برابر چشم بزرگان حکومتی در هم میپیچید و خوار و تحقیر میکند تا جایی که ابن زیاد چنان از تحقیر خود به خشم آمد فرمان قتل حضرت زینب (س) را داد ولی موفق به آن نشد و بعد هم سخنرانی حضرت زینب (س) و خطابهای که در مجلس یزید دارد و آنجا هم چنان با قدرت ایمانی خود یزید را میکوبد که فضای مجلس تغییر پیدا میکند و علیه بنی امه و یزید میشود، تمام اینها مقاطعی است که از حضور و صلابت حضرت زینب (س) در تواریخ بیان شده است. همچنین از حضرت زینب (س) سخنانی در بازگشت به مدینه و حرم حضرت رسول اکرم (ص) و عرض تسلیت به آن حضرت آمده است و بیش از این مطلبی در منابع نمیبینیم.
عدم بروز و ظهور شخصیت علمی حضرت زینب (س) در تاریخ
رجبی دوانی با اشاره به شخصیت علمی آن حضرت افزود: بهترین تعبیر را میتوان کلام مقدس حضرت امام سجاد (ع) خطاب به عمه بزرگوار خود دانست که وقتی کاروان اسیران آل الله را وارد کوفه کردند و مردم کوفه به تماشا آمده بودند با سخنانی که حضرت زینب (س) بیان داشت و فضای کوفه را به شدت دگرگون کرد امام سجاد (ع) خطاب به آن حضرت میفرماید: «أنتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَیرُ مُعَلَّمَةٍ، فَهِمَةٌ غَیرُ مُفهَّمَةٍ» یعنی تو ای عمه جان بحمدالله دانشمندی هستی که معلم ندیدهای و فهمیدهای هستی که کسی تو را فهم نیاموخته است. یعنی آن وجود مقدس مانند معصومین (ع) و ائمه دارای علم و فهم الهی بوده است که نیاز به معلم نداشته است. با این حال حضرت زینب (س) علاوه بر این فضیلت بزرگ که از نظر علمی و معرفتی امام سجاد (ع) بر آن وجود مقدس بر میشمرد بهرهگیری از محضر جد بزرگوارش رسول اکرم (ص) و مادر عظیم الشان ایشان حضرت فاطمه زهرا (س) و پدر عالی قدرش امیرمومنان (ع) و برادران عزیزش امام حسن (ع) و امام حسین (ع)، آن حضرت را به درجه عظیمی از علم و معرفت رسانده بود که متأسفانه موقعیت برای بروز و ظهور این مقامات برجسته پدید نیامد. کما اینکه برای امامان ما هم در اغلب دوران ۲۵۰ ساله حضور ائمه اطهار (ع) چنین بود.
وی با اشاره به اینکه در خصوص سلوک عرفانی حضرت زینب کبری (س) در منابع تاریخی نقل قولی موثق وجود ندارد، بیان داشت: متأسفانه در این ارتباط مثل سایر موارد دیگر در مورد فضیلتهای حضرت زینب (س) بنابر مخفی کردن بوده است. من چیزی در کتب و منابع تاریخی برخورد نکردم اما میتوان به همان مسألهای که بعد از واقعه جان سوز کربلا اتفاق افتاد اشاره کرد. بعد از دیدن آن همه مصیبتها نماز شب آن وجود مقدس حتی در شام غریبان ترک نشد. اگر چه به سبب شدت غم و اندوه، آن حضرت توان ایستادن بر پای خود نداشتند و نشسته نماز شب خود را برپا میدارد. حضرت زینب کبری (س) ارتباط و خلوت کردن با خدای خود و سخن گفتن با خدای خود در دل شب که کار عارفان است را در چنان موقعیت سختی و در طول اسارت ترک نمیکنند.
همراهی با ولایت در همه مقاطع زندگی
این پژوهشگر تاریخ اسلام در خصوص اینکه آیا حضرت زینب (س) غیر از موارد نقل شده در تاریخ نقش آفرینیهای دیگری داشتهاند یا نه، اظهار داشت: این نکته را میتوان اشاره کرد که امیرالمومنین (ع) در دوران خلافت خود مرکز حکومت را از مدینه النبی به کوفه تغییر میدهد و در این امر، حضرت مستقیم از مدینه به سمت کوفه نرفت بلکه برای مقابله با فتنه ناکثین و پیمان شکنان از مدینه به سوی بصره رفتند. هدف مقابله با این فتنه بود که بعد از سرکوب این فتنه گران، امیرالمومنین (ع) به کوفه میرود و دیگر به مدینه باز نمیگردد. جالب اینجاست که حضرت زینب (س) همراه با همسر و فرزندان خود مدینه را ترک میکنند و به کوفه می آیند. در حقیقت در پی یاری ولایت و همراهی ولایت هستند و زندگی خود را بر این مبنا ترسیم کردند و لذا میبینیم بعد از شهادت امیرالمومنین (ع) و صلح امام حسن مجتبی (ع) وقتی امام زمان که امام مجتبی (ع) هستند کوفه را ترک کرده و به مدینه باز میگردند حضرت زینب (س) پابه پای ولایت از کوفه به مدینه بازگشته و در کنار صاحب ولایت مستقر میشود.
حضور به موقع و وظیفه شناسی از درسهای زندگی حضرت زینب (س) است
وی با بیان درسهایی که از زندگی حضرت زینب (س) میتوان استخراج کرد، گفت: مهمترین درس از زندگی حضرت زینب (س) شناخت زمانه و عمل به تکلیف خود و نهراسیدن از مشکلات و سختیهای دفاع و عمل به تکلیف است. مهمترین تکلیف برای حضرت حمایت و دفاع همه جانبه از صاحبان ولایت در زمان حیات خود بود. چه پدر بزرگوار ایشان امیر المومنین (ع) و چه برادران عظیم القدرش امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و چه در محضر برادرزاده اش حضرت امام سجاد (ع). بخاطر دفاع و همراهی با ولایت زندگی خود را در مدینه رها کرده و به کوفه میآید و در دوباره کوفه را رها کرده و به مدینه میرود و بعد از اینکه امام حسین (ع) در معرض خطر است و در مهاجرت از مدینه به مکه و از مکه به سوی کوفه که به کربلا ختم میشود پا به پای ولایت همراهی کرده و سختیها را به جان می خرد و در این وظیفه اندک تردیدی ندارد و یک قدم هم عقب نمینشیند. همچنین زمانی که امام سجاد (ع) به امامت می رسند و خطراتی وجود آن امام بزرگوار را تهدید میکند حضرت زینب (س) با حضور به موقع خود و اقدام قاطع و حیرتانگیز جان امام زمان خود را در چند مقطع حساس نجات میدهد.
وی در پایان با اشاره به مقام بزرگ و والای حضرت زینب کبری (س) گفت: بزرگترین درس وظیفه شناسی و حضور به موقع برای انجام تکلیف و نهراسیدن از سختیهاست که حضرت زینب (س) عهده دار آن بودند. هیچ تکلیفی بالاتر از شناخت ولایت، همراهی با ولایت و دفاع از آن نیست.
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
https://fishe-haj.com/login
به گزارش ایکنا به نقل از مرآة الجزیره، سازمان اروپایی حقوق بشر در عربستان سعودی (European Saudi Orginazitin for Human Rights) اقدامات رژیم آل سعود علیه علمای قطیف و احساء را، که به شیوهای انتقامجویانه از سوی نیروهای امنیتی این کشور انجام میشود، محکوم کرد.
این سازمان در بیانیهای تأکید کرد: بازداشت روحانیون و شخصیتهای دینی نظیر سیدهاشم الشخص به طایفه خاصی محدود نمیشود، بلکه در چارچوب سرکوبهای افراطگرایانهای است که تمام گروههای مخالف دولت را شامل میشود.
این سازمان افزود: بازداشت حجتالاسلام والمسلمین هاشم الشخص یک بازداشت سیاسی محض است که هدف مبهمی را دنبال میکند. حکومت سعودی مدتهای مدیدی است که چنین بازداشتهای سیاسی را اعمال و سپس به دلیل ملاحظات سیاسی، اقدام به پروندهسازی علیه آنها میکند. اکنون بازداشتها متوجه شیعیان است و بعید نیست که اتهامات ساختگی برای آنها با جاسوسی و نظیر چنین موضوعات کلیشهای در ارتباط باشد که هر بار به شیعیان نسبت داده میشود.
طه حاجی، مشاور حقوقی این سازمان در این باره گفت: پیگیری موضوعات مربوط به حقوق بشر در عربستان نشان میدهد که ادعاهای حکومتی مبنی بر اصلاح، تغییر و احترام به قانون واقعیت ندارد و چنین بازداشتهایی فقط برای تقویت اهداف دولتی صورت گرفته است. نیروهای امنیتی سعودی بدون هیچگونه مدرک قانونی یا شرعی اقدام به بازداشتهای غیرقانونی کردهاند و علاوه بر این خانوادههای افراد بازداشتی را نیز از سرنوشت آنها محروم میکنند و چنین اقداماتی فقط برای تقویت کارنامه حقوقی است که از حکومت سعودی میشناسیم.
از سوی دیگر سازمان «آمریکاییها به خاطر دموکراسی و حقوق بشر» نیز هجمه اخیر حکومت سعودی علیه مردم شیعهنشین قطیف و الاحساء و اقدامات قلدرمآبانه نیروهای سعودی علیه علما و روحانیون این منطقه را محکوم و تأکید کرد: چنین بازداشتهایی بدون اتهامات روشن و بدون هیچگونه مجوز قانونی صورت میگیرد. این بازداشتها دلیلی روشن بر اوجگیری بازداشتهای خودسرانه و وخامت سیاست تبعیض نژادی مبتنی بر اعتقادات است.
همچنین سازمان مذکور موج اخیر بازداشتها علیه روحانیون شیعه از جمله هاشم الشخص، شیخ عباس السعید، سیدخضر العوامی و محمد بوجباره، مداح اهل بیت(ع)، را پس از احضار و بازجویی از او به دلیل انتشار یک کلیپ درباره اربعین امام حسین(ع) محکوم کرد.
این سازمان از مقامات سعودی خواست که برای آزادی فوری روحانیون شیعه اقدام کنند و دست از هدف قرار دادن شیعیان در این منطقه و اعمال تبعیض دینی و فرقهای علیه آنها بردارند. «مرکز حقوق بشر خلیج فارس» نیز بازداشت سیدهاشم الشخص را محکوم کرد و آن را بازداشتی در راستای مطالبات سیاسی مقامات سعودی برشمرد و بر مخالفت خود با اقدامات غیرقانونی و انتقامجویانهای از این دست تأکید کرد.
سازمان مذکور اظهار کرد: هیچ یک از اقدامات ریاض در این خصوص با منشورهای سازمان ملل و توافقنامههای بینالمللی که ریاض آنها را امضا کرده است، تناسب ندارد.
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
https://fishe-haj.com/login
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، هر ساله در این ایام طرف سعودی برای انجام مذاکرات حج تمتع سال بعد، از کشورهای مختلف دعوت میکرد تا پس از مذاکرات، تفاهمنامه حج منعقد و به امضای طرفین برسد.
چشمانتظاری کشورها برای حج ۱۴۰۰
بر همین اساس، آذرماه سال گذشته نیز به دعوت سعودیها، علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در صدر هیأتی به عربستان رفت و در این سفر پس از انجام مذاکرات مختلف، تفاهمنامه حج ۹۹ به امضای مسؤولان حج ایران و عربستان رسید.
اما امسال با وجود بازگشایی درهای مسجدالحرام و از سرگیری عمره مفرده در ایام شیوع کرونا، طرف سعودی تصمیم قطعی برای برپایی حج تمتع نگرفته است و کشورها در انتظار تصمیم دولت عربستان هستند.
بلاتکلیفی عربستان درباره نحوه برپایی حج ۱۴۰۰
به گفته یک منبع آگاه، سعودیها هنوز از هیچ کشوری برای برنامهریزی حج تمتع و امضای تفاهمنامه حج دعوت نکردهاند؛ در حالی که در سالهای گذشته تا این زمان بیش از ۲۰ کشور برای مذاکرات حج و تفاهمنامه به عربستان سفر کرده بودند. بر همین اساس به نظر میرسد که عربستان همچنان در انتظار است تا درباره وضعیت حج تمتع به نتیجه برسند و تصمیمگیری کنند.
سال گذشته با وجود آمادگی بسیاری از کشورها برای تشرف به خانه خدا در ایام حج، عربستان چند هفته قبل از آغاز عملیات حج، از نپذیرفتن زائر خارجی خبر داد و حج تمتع ۹۹ برای حدود ۱۰ هزار ساکن عربستان برپا شد که این تصمیم سعودیها با مخالفتهایی از سوی بسیاری از کشورهای اسلامی مواجه شد؛ تا جایی که متولیان حج کشورمان از برپایی حج تمتع به صورت داخلی انتقاد کرده و خواستار اعزام گروهی کوچک از هر کشور شده بودند.
با این وجود عربستان مدعی بود با توجه به اینکه ۷۰ درصد سهمیه حج امسال را به زائران خارجی ساکن عربستان داده است، با توجه به نبود رابطه سیاسی و وجود کنسولگری ایران در عربستان، هیچ یک از شهروندان ایرانی در این کشور حضور ندارند و به همین ترتیب در حج امسال زائر ایرانی هم نداشتیم.
به گزارش فارس، حج تمتع امسال برای کشورهای مختلف لغو شد و فقط مردم ساکن عربستان پس از انجام آزمایش کرونا و طی کردن قرنطینه به مناسک حج و مسجدالحرام مشرف شدند
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
https://fishe-haj.com/login
نوع آگهی
فروش فیش حج
نوع فیش حج
عمره
استان / شهر
آذربایجان شرقی / اهر
قیمت
0 تومان
مبلغ واریزی اولیه
800 هزار تومان
سایت تخصصی خرید و فروش فیش حج محمد
جهت دریافت مشخصات آگهی با ما تماس بگیرید 09351032200